top of page
  • Foto van schrijverjustinjager

Transformatie in beeld: 3D-beelden tonen inrichtingsmogelijkheden voor Zweeds kantoorgebouw.Voor een makelaar/vastgoedadviesbureau in Zweden hebben wij een reeks visualisaties ontwikkeld voor een kantoorgebouw in Mölndal, Zweden. Met een plafondhoogte van circa 3 meter, een vloeroppervlakte van 1200 vierkante meter en royale lichtinlaten creëert deze kantoorruimte een aangename oppervlakte voor bedrijfsvestiging. Het pand ondergaat op dit moment een renovatie waardoor er voor de huurder mogelijkheden ontstaat om de ruimtes naar eigen wensen in te richting. Om toekomstige klanten/gebruikers een goed beeld te geven van de mogelijkheden binnen het gebouw hebben wij een aantal beelden ontwikkeld en hebben wij een op maat gemaakte interactieve visualisatie ontwikkeld. Dit geeft de opdrachtgever de mogelijkheid om samen met zijn (internationale)klanten digitaal door het kantoor te lopen en zo, met één druk op de knop, al verschillende invullingsmogelijkheden te bekijken.

Een aantal interieurelementen zijn gesponsord vanuit het netwerk van de opdrachtgever en samenwerkingspartners. Mocht er tussen de verschillende interieurvariaties een optie zitten die de klant graag terug wil zien in zijn/haar toekomstige kantoorinrichting dan kan deze direct besteld worden vanuit de applicatie. De prijs van deze onderdelen is verwerkt in de applicatie. Zodra de koop van het pand afgerond is wordt de koop van deze interieur items ook afgehandeld. Op dit moment hebben we deze optie gerealiseerd voor de bureaustoelen en vloerafwerking in de applicatie.Normaliter werkt deze opdrachtgever met statische beelden (denk hierbij aan een 3d impressie van een ruimte). Met een interactieve 3D visualisatie kan hij zijn klanten een nog beter beeld geven van wat er met een ruimte mogelijk is. Klanten kunnen al door het gebouw lopen om zo bijvoorbeeld schaal en lichtinval te ervaren. Doordat er interactie met verschillende objecten mogelijk is geeft hij zijn klanten de vrijheid om eigen keuzes te maken. Interieur wordt niet meer 100% vooraf bepaald door andere partijen maar ligt nu volledig in de hand van de klant. Met deze interactieve visualisatie hebben wij de opdrachtgever een tool gegeven waarmee hij zijn klanten nog beter kan betrekken bij het ontwikkelen van kantoorruimtes en kantoorinrichting.
Partners

Nicolas Waern: Winniio.io

Christian Ulkner: Nya KvadratContact

Ben u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Mail ons voor een vrijblijvend gesprek: info@extrude3d.nl42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page