top of page

Extrude

Met een creatieve en vooruitstrevende blik ondersteunen wij partijen bij het werken aan innovatieve projecten. Extrude brengt uw project tot leven met een realistisch en pakkend 3D beeld. Het bedrijf beheerst een set aan vaardigheden die onze 3D visualisaties persoonlijkheid en een unieke touch geven. Hierbij onderscheiden wij ons door kwalitatieve ontwerpen, vormgeving, en creativiteit. Het bedrijf heeft ervaring binnen de built environment en de game design, hierdoor kunnen we snel schakelen, leveren en bieden wij een unieke creatieve uitkomst voor uw project! 

Visie

Een visualisatie is een zeer krachtig medium, het vertelt een verhaal, neemt de lezer mee en is veel meer dan een afbeelding/video alleen. Het geeft de mogelijkheid om de lezer een gevoel te geven bij een project dat misschien nog niet eens werkelijkheid is. Met deze filosofie werken wij aan onze opdrachten. Achter elk project schuilt een uniek verhaal. Een verhaal die wij doorvertalen in de visualisaties. 

Perspectief

Het bedrijf is opgericht door Justin Jager in het najaar van 2019. 

Justin Jager kent zijn achtergrond in de Game Design en Architecture en de Built environment, waarna hij al vroegtijdig is gestart met het maken van visualisaties en artist impressions voor kleine opdrachtgevers. Door zijn achtergrond heeft hij een unieke set aan kennis en vaardigheden die hij nu inzet bij het visualiseren van een divers aanbod aan projecten.

 

 

Justin2.jpg

Justin Jager

Eigenaar Extrude

bottom of page