top of page
HANZE220083 Rabo x anner prijsuitreiking-46.jpg

Over Extrude

Extrude is een visualisatie- communicatie- adviesbureau binnen de vastgoed sector. Het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor 3D beelden en de architectuur. Na actief te zijn geweest in de creatieve sector en gebouwde omgeving heeft Justin Jager in 2019 Extrude opgericht.  Samen met een breed netwerk en partners voorziet Extrude diensten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Deze omvatten onder andere: projectontwikkelaars, architecten, aannemers, ondernemers en bouwkundigen. 

Visie

Met een creatieve en vooruitstrevende blik ondersteunen wij partijen bij het werken aan innovatieve projecten. Of het nu gaat om 3d beelden, marketing, projectbegeleiding of vastgoedcommunicatie, Extrude levert maatwerk voor elk project. Achter elk project schuilt een uniek verhaal. Een verhaal die wij doorvertalen in de uitwerking van uw project. 

HenriDeWolflaan_D.png
Eemland3A.png

Missie

Extrude toont het verhaal achter een project. Elk project is uniek en elk verhaal is het vertellen waard, dat is waar wij in geloven! De doelgroep een gevoel geven bij een project. Het creëren van beleving en identiteit bij een project. Vaak zelfs nog voor dat het gerealiseerd is! Dat is iets waar wij ons bij Extrude full-time mee bezig houden. 

Netwerk

Extrude beschikt over een groot netwerk van professionals waar regelmatig kennis en kunde over en weer gedeeld wordt. Hier kunt u denken aan onder andere: architecten, fotografen, ontwerpers en bouwkundigen. Door de korte lijnen kunnen wij snel schakelen en hebben wij altijd een passende invulling voor uw projecten! 

HANZE220083 Rabo x anner prijsuitreiking-44_1.jpg
bottom of page