top of page
  • Foto van schrijverjustinjager

Extrude in de media #2 - 2e prijs Rabo Ondernemersprijs

Bijgewerkt op: 17 jun. 2022


De Rabo Ondernemersprijs bestaat sinds 2019 en is een initiatief om ondernemerschap te stimuleren. Tijdens de 2022 editie deed Justin Jager van Extrude mee met het concept digital twins voor gebouwen. Het concept ontving van de jury (bestaande uit: Andre de Vries (Directeur Rabobank MKB), Harjan van der Linde (Startup & Scale-up Banker Noord & Oost Nederland), Rafaël Redczus van Berkel, Saskia IJszenga (INSIDE Business & Brands) en Ed Huibers (World Wide Lighting).) de tweede prijs!(Foto: Rosan Bloem)


Het concept

Met het concept van de digital twin geven wij bedrijven inzicht in de data en processen binnen gebouwen om ze zo te helpen bij verduurzaming. Doormiddel van 3D modellen, sensoren en game engines brengen wij deze data samen tot een toegankelijke applicatie waarbij niet alleen heel veel data opgeslagen staat, maar ook data real-time bekeken kan worden. Stakeholders kunnen, overal op de wereld, samen door de 3D versie van hun gebouw lopen, de data en context bekijken/begrijpen en hier vervolgens op inspelen om zo een stap in de richting van duurzaamheid te zetten. Meer informatie over het concept kunt en de ontwikkeling daarvan kunt u vinden op onze website: Digital twins


(één van de projecten waar op dit moment aan gewerkt wordt)Onze felicitaties aan alle winnaars en iedereen van de organisatie bedankt voor het organiseren van deze competitie waarbij ondernemerschap in het noorden gestimuleerd wordt!Publicaties:


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page