top of page

Project Branding

Extrude biedt een innovatieve aanpak voor het positioneren en profileren van vastgoedprojecten in de markt. Door middel van een sterke brand strategie helpen wij projectontwikkelaars, makelaars, investeerders en bouwers om hun projecten te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten bij de doelgroep. Met een focus op het ontwikkelen van een unieke projectnaam, een herkenbaar logo en effectieve marketinginitiatieven, zorgen wij voor een professionele en consistente presentatie van uw project die de aandacht trekt en resultaten oplevert Wij bieden onder andere:

  • Online marketing;

  • Online en offline promotiemateriaal (website, flyers, brochures, 
    social media campagnes, etc.);

  • Onderscheidende positionering op de markt;

  • Projectnaam en identiteit;

  • Strategische aanpak voor onder andere tenders en gebiedspromotie;

  • Unieke visuele huisstijl;

 

Identiteit en persoonlijkheid zijn voor ons essentieel in het succes van uw project. Elk project wordt met zorg behandeld en afgestemd op de beoogde doelgroep. Wij gaan verder dan alleen het creëren van materiaal; wij vertalen het unieke karakter van uw project naar effectieve communicatie die resoneert met uw doelgroep.

Online
vastgoed-branding

interactief.png

Offline
vastgoed-branding

Book_Mockup_06.png

Branding & strategie

Render_A.png

 Naast project branding bieden wij ook 3D video's en animaties, 3D visualisaties en complete interactive visualisaties aan.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page