top of page

Interactieve Visualisatie

Wij bieden innovatieve oplossingen om uw projecten op een unieke en effectieve manier te presenteren en te analyseren. Hieronder vindt u een greep uit enkele van onze eerdere projecten die laten zien hoe veelzijdig en impactvol onze visualisaties kunnen zijn.

 

Of het nu gaat om het visualiseren van complexe bouwprojecten, het creëren van slimme gebouwsystemen, of het presenteren van vastgoedopties aan internationale klanten, wij kunnen een breed scala aan unieke projecten realiseren. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften.

Project Highlight: St. Marylebone Parish Church, London voor Glass Aftercare

Voor Glass Aftercare, en in samenwerking met WINNIIO, hebben wij een unieke 3D applicatie gemaakt waarbij we in een vroeg stadium het ontwerp van de architect konden testen en zo verschillende problemen op afstand konden verhelpen. We maakte gebruik van onder andere een aantal point-cloud scans, game technologie en een zeer accuraat 3D model. 

Project Highlight: Digital Twin - Pillback School, Sweden voor WINNIIO

Dit project is één van de drie scholen uit een innovatieproject in Scandinavië met de ambitie om AI-gestuurde, zelflerende gebouwen te creëren, waarbij er gericht wordt op slimme verwarmingssystemen. Dit project hebben wij in samenwerking gemaakt met WINNIIO waarbij Extrude voornamelijk de applicatie, visualisatie en data implementatie verzorgde. 

Meer informatie over het proces en doel kunt u hier lezen: https://www.extrude3d.nl/post/digital-twin-smart-heating-systems

Project Highlight: Real-estate application voor Nya Kvadrat

Voor een makelaar/vastgoedadviesbureau in Zweden hebben wij een interactieve visualisatie ontwikkeld om zijn klanten/gebruikers een goed beeld te geven van de mogelijkheden binnen het gebouw. Dit gaf de opdrachtgever de mogelijkheid om samen met zijn (internationale) klanten digitaal door het kantoor te lopen en zo, met één druk op de knop, al verschillende invullingsmogelijkheden te bekijken.

Voor meer informatie: 

https://www.extrude3d.nl/post/kantoorzweden

Kantoortuin.png

Aansluitend, bieden wij ook ondersteuning bij het ontwikkelen van uw 3D applicaties aan waarbij gebruik kunnen maken van verschillende partners binnen ons netwerk. Naast interactieve visualisaties bieden wij ook 3D video's en animaties, 3D visualisaties en complete project branding aan.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page