top of page
Runau_360_A.jpg

Interactieve visualisaties kunt u gebruiken als u uw presentatie naar hoger niveau wilt tillen! Het is een unieke 3D presentatie die u geheel naar uw wens kunt laten maken. Deze visualisatie toepassing leent zich uitstekend voor verschillende projectfases, zoals: ontwerpfase, inspraakfase en verkoopfase. 

Interactieve visualisaties

360 graden panorama

360 graden panorama

De ultieme virtual reality ervaring! Loop rond in een vr game en ervaar licht, ruimte, sfeer, schaal en geluid. De besturing door middel van een controller geeft de ultieme vrijheid om zelf de ruimte te ervaren en interactie aan te gaan. 

360 graden panorama
Virtual Reality

VR game experience

Met 360 graden panorama's sta je midden in het project en kun je op een laptop, tablet of telefoon een project van alle kanten bekijken. Deze toepassing is ook te bekijken met een virtual reality bril voor extra ervaring! 

VR game experience
3D applicaties

3D applicaties

Breng uw project tot leven met een 3d applicatie! Door deze toepassing kunt u maximaal de verbinding aangaan. Geluid, animaties, gemakkelijke besturing en een oneindige mogelijkheid aan opties bieden 3D applicaties de ultieme vrijheid voor uw project.

3D applicatie

Digital Twins & Simulaties

Neem uw klanten mee in hoogwaardige simulaties of visualiseer uw data in een virtuele weergave van uw project. Vergroot de levensduur van uw project en krijg inzicht in het gebruik van uw project. 

Digital twins

Kennis

Door onze achtergrond in game design en de bouw zijn wij in staat om precies in te spelen op uw wensen en leveren wij, naast visuele kwaliteit, ook technische kwaliteit. Onze interactieve visualisaties zijn van hoge kwaliteit en voor de scherpste prijs. 

Offerte

Door de complexiteit en uniekheid van interactieve visualisatie projecten vragen wij u om contact met ons op te nemen voor een passende offerte. 

bottom of page