top of page
  • Foto van schrijverjustinjager

Moderne Gedetailleerde 3D Keuken voor Unreal Engine 5

Bijgewerkt op: 5 feb.

Na ons eerste pakket voor de Unreal Engine hebben wij binnen Extrude nu het tweede pakket ontwikkeld die u kunt gebruiken in uw eigen visualisaties, simulaties of virtual-tours. Een moderne, gedetailleerde 3D keuken, speciaal ontworpen voor Unreal Engine 5. De keuken is fotorealistisch en volledig aanpasbaar, waardoor de gebruiker creatieve vrijheid krijgt om verschillende sferen te onderzoeken en (delen) van de keuken in zijn/haar project toe kan passen.
Details

  1. Realisme tot in de details: De kastjes, het aanrechtblad, de stoelen en nog veel meer zijn met de grootste precisie gemodelleerd, waardoor een levensechte omgeving ontstaat voor uw projecten.

  2. Aanpasbaarheid: Dankzij losse objecten en aanpasbare materialen heeft u volledige controle over de uitstraling van de keuken. Experimenteer met verschillende kleuren, texturen en belichting om de perfecte sfeer te creëren.

  3. Optimalisatie voor Unreal Engine 5: Profiteer van de nieuwste technologische ontwikkelingen met een model dat volledig is geoptimaliseerd voor de krachtige functies van Unreal Engine 5 zoals Path-Tracing, Ray-tracing en Lumen.


Meer informatie en het pakket kunt u vinden via de volgende link: https://www.unrealengine.com/marketplace/en-US/product/ae8c9be9404f4f68b6f9f869efcd5e05

Mocht u het pakket gekocht hebben en nog toevoegingen willen of het pakket voor een andere applicatie willen gebruiken, mail dan naar: info@extrude3d.nl42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page