top of page
  • Foto van schrijverjustinjager

Kosten besparen op de 3D uitwerking? besteed het uit!

Bijgewerkt op: 8 mei 2021

Voor architecten wordt het tegenwoordig de norm om realistische afbeeldingen bij hun projecten te tonen. Zo overtuigen ze klanten en geeft het een mooie aanvulling tot hun portfolio. Maar niet elke architect is thuis in het 3D visualiseren. Wat drie jaar geleden nieuw was is nu alweer uit de tijd. De wereld van het visualiseren en renderen gaat zo snel dat het voor architecten veel tijd kost om het bij te benen. Wat nou als u dit kon uitbesteden? Hoe gaat zoiets in zijn werk?

Vrijstaande villa's met rieten kap


Tijd en kosten besparen

Om een 3D visualisatie te maken heeft u kennis van 3D en render-software nodig. Dit zou u binnen uw bedrijf kunnen doen, maar al snel zal dit een team van meerdere werknemers omvatten. Zo heeft u mensen nodig die kennis hebben van 3D modelleren, post-productie, animeren, game engines en virtual reality. Dit kan al snel in de papieren lopen. Het uitbesteden van dergelijke werkzaamheden is daarom een snel gekozen optie. Een visualisatie studio heeft de mensen en de kennis om uw project naar wens uit te werken. Dit scheelt kosten en zo kan u zich gaan focussen op de dingen waar u plezier uit haalt. Doordat de visualisatie studio gespecialiseerd is op dit gebied, ontvangt u in een snel tempo het werk wat u voor ogen heeft.


Wat gaat het kosten?

Dan komt natuurlijk de vraag: wat gaat het kosten? Veel visualisatie studios hebben geen prijs op hun website staan. Ook wij van Extrude hebben geen prijzen op onze site staan. De reden hiervan is, dat elk project, en dus ook de bijkomende werkzaamheden, zo uniek zijn dat het lastig wordt hier een specifieke prijs aan vast te koppelen. De meeste projecten lopen daarom ook op offertebasis.


De vraag 'wat gaat het kosten?' kunnen we daarom ook beter veranderen in de vraag: wat levert het op? Zo worden er door het uitbesteden veel kosten bespaard en levert het veel op, denk hierbij aan: het opzetten van een eigen visualisatie tak in uw organisatie is niet meer nodig, er kan aan het begin en aan het eind van uw project veel tijd bespaard worden door fouten er vroegtijdig uit te halen door middel van 3D visualisaties en simulaties, investeerders zijn sneller overtuigd en u hoeft minder in tekst uit te leggen, omdat beelden meteen een helder overzicht geven.


Extrude

Of het nu gaat om een architectuur visualisatie, stedenbouwkundige visualisatie of een product visualisatie of iets heel anders, het uitbesteden hiervan is dus een voor de hand liggende keuze. Binnen Extrude kunnen wij u van meerdere typen visualisaties en visualisaties voor verschillende doeleinden voorzien. Doordat er ervaring is binnen de built environment en game design sector kunnen wij snel schakelen, leveren en bieden wij een unieke creatieve uitkomst voor uw project.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page